<$BlogRSDURL$>
Tuesday, May 04, 2004
 
Another quiz by jeff.!!
This is another quiz.. dapat ilham dari survivor yang alicia kene condamn tu.. so silelah try.. I will post the result biler ramai gak yang amik.. ahaks!!

Siapa member batch ko yang......
posted by jepp at 11:49 PM

Saturday, April 24, 2004
 
Cuber ler amik kuiz ni!!!
Hehehe.. korang sure bosan giler kan kat rumah.. samerler macam aku.. so aku alang-alang dah bosan ni aku buat kuiz untuk korunk.. so.. sesaper yang pernah jadik budak koleq.. amikler kuiz ni.. pastu paste ler korang jenis aper.. kat comments..

test this quiz


posted by jepp at 12:22 PM

Friday, April 16, 2004
 
On the limelight...
I am very sure that most of us,if not all, do not read Harian Metro.I myself only happened to glance over the tabloid by pure chance.Well,apparently the tabloid still follows the story of Beckham's affairs,which have been slowly fading from major newspapers(well,sorry. I am following the story!)To cut the story short,our friend,Shahir Hafreez,better known as Jebon(sometimes added with Jue)appeared in the aforementioned newspaper.If you don't believe me,please refer to Harian Metro,Edisi KL,JUMAAT,16 APRIL 2004 on page 24. I took the trouble to type all of it,word by word,only with the intention to give near-precise,up-to-date information about our fellow friend.

SILAP JANTINA PADA KAD


KOTA TINGGI: Seorang pelajar yang dipanggil Jabatan Perkhidmatan Awam(JPA) untuk temuduga biasiswa dan penempatan menyambung pelajarannya di luar negara, terkejut apabila mendapati MyKad yang baru diambilnya tercatat jantina perempuan sedangkan dia seorang lelaki.
Bekas pelajar Maktab Melayu Kuala Kangsar(MCKK), Shahir Hafreez Abd Rahim, 17, sedang mengikuti Program Khidmat Negara(PKN) siri 1, mengambil cuti kerana urusan panggilan temuduga itu.
Pelajar yang mendapat keputusan 9A1 dalam Sijil Pelajaran Malaysia(SPM) baru-baru ini, menghadiri temuduga JPA di Batu Pahat semalam.
Shahir sangat berharap dapat menyambung pelajarannya ke luar negara kerana menurut keluarganya, sejak dari sekolah rendah pelajar itu bercita-cita memimpin negara sebagai Perdana Menteri.
"Azam itu membuat Shahir belajar bersungguh-sungguh dan pilihan kerjayanya yang kedua adalah menjadi seorang saintis teknologi tinggi,"kata seorang ahli keluarganya yang enggan namanya disiarkan.
Menurutnya, sebagai satu persiapan temuduga semalam, Shahir mengambil MyKad yang baru siap di Pejabat Pendaftaran di sini kelmarin, dan apabila memeriksanya mendapati sesuatu yang ganjil yang tidak difahaminya.
Shahir kemudian pulang dan merujuk bapanya, seorang kakitangan kerajaan di sini mengenai MyKad yang baru diterimanya itu.
MyKadnya dicatat 861124-23-6782 yang menurut bapanya, nombor genap di hujungnya adalah bagi jantina perempuan.
Lebih memeranjatkan di bawah gambar Shahir dicatat Warganegara Malaysia, Agama Islam tetapi jantina sebagai perempuan.
Ini menurut bapanya, akan merumitkan beberapa perkara yang bersabit dengan urusan permohonan dan temuduga anaknya jika ia tidak diperbetulkan semula.
Sehubungan itu, keluarga Shahir bercadang untuk merujuk ke JPN untuk urusan pembetulan apabila sesi temuduga selesai semalam, kerana sudah kesuntukan masa.

Well, being mistaken for a female is certainly not a nice experience.But having an identity as a female?Luckily Jebon realized about the error,had he not,I cannot think anything worse that can ever happen to a male.

P/S There's a picture of Jebon's MyKad printed on the paper.Apparently all of his details are clealy visible.And it is captioned"SILAP...MyKad Shahir tercatat nombor genap di hujung tarikh lahir(6782) dan perempuan sebagai jantinanya."(You're going to be famous Jebon,as someone who wants to be the Prime Minister,and as a she-male![No,No,No!I'm just joking])>>seriously<<*smirks*
posted by ayub at 8:29 PM

Wednesday, April 14, 2004
 
well...r u apart of it?
Malaysian Drivers


1. One hand on wheel, one hand on horn: IPOH driver

2. One hand on wheel, one hand out the window with
cigarette: KEPONG driver.

3. One hand on wheel, one finger out window, cutting across
all lanes of traffic: DOWNTOWN KUALA LUMPUR driver.

4. One hand on wheel, one hand on parang, foot solidly on
accelerator: JOHOR driver.

5. One hand on wheel, one hand on non-fat double decaf
cappuccino, cradling cell phone, brick on accelerator, hands-free on the
lap: BANGSAR driver.

6. Both hands on wheel, eyes shut, both feet on brake,
quivering in terror: FOREIGNER, driving in MALAYSIA.

7. One hand on 12 oz. double shot latte, one knee on wheel,
talking on cell phone, foot on brake, mind on radio game, banging head on
steering wheel while stuck in traffic: SUBANG JAYA DRIVER.....on the

Federal Highway!!!

8. One hand on wheel, one hand on passengers head rest,
alternating between both feet being on the accelerator and both feet on
brake, throwing rambutans or durian shells out the window:

KARAK HIGHWAY ; KUANTAN driver.

9. Four-wheel drive pick-up truck, READY-TO-KILL attitude,
rear window stickers read "Make my day", beer cans on floor, wedding
ribbon still attached to antenna: CONSTRUCTION SITE....PUCHONG driver!

10.One hand on the handphone, another hand picking nose, One
leg on the dash board, another leg crossed on the seat with a beer can
in the middle ~ turning anywhere he likes, parking anywhere he likes, in
fact, driving anywhere he likes. aaahhh..... this is a heaven for
drivers......welcome to PENANG!

11. Two hands gripping tightly to the wheel, eyes glued on
the windscreen, alternately stepping on the accelerator and brakes every 5
seconds. WOMAN DRIVER!



posted by schizophrenia at 4:49 PM

Friday, April 09, 2004
 
better late then never...
happy burfday 2 all budak APRIL...
2nd) mik
3rd) hishamuddin, boss
8th) ashibullah
10th) md pai
11th) wanjo
22nd) zharif md noor, yazid zolkarnain, shazlene deliza
13th) seraf, illya
15th) penque, reidoo
16th) azizul rahman
17th) piso
24th) hakim isa, apai
26th) hakim razak
27th) blue
29th) intelek

INGATLAH...KITA SEMAKIN DEWASA...
posted by the Haz-one at 12:20 AM

 
ingat lagi tak???1 april 2000
1 april 2000-jangan ingat pasal kayu hoki dipeluk, jangan dikenang pasal ubat gigi di kasut dan di seluar, usah diimbas gelak ketawa atau sorakan april fool...tetapi ingatlah tarikh ini... pada tahun 2000, kita sama-sama menjayakan MCFoTFEP di new hostel...

10Q 2 ajk batch 9903 n 2 all warga NH 2000

posted by the Haz-one at 12:20 AM

Wednesday, April 07, 2004
 
jeff ade ak kat sini?
mmm...dah lame xdenga cite psl jepp...jap2 .eh?ape tu?*heard a lot of cheers*pelik-pelik...apsal bising2 ak ni?eh?ape tu?*psg cenel espn*eh....arsenal lwn chelsea la(skang pukul 0430) tup-tap-tup-tap..jeng2 rupe-rupenye baru 1-1.tinggal lebey kurang 5 minit lg.joe cole n crespo masuk.ade 3 minit lagi.wahh..1-2.joe cole pass lawa gile.owhhh superbnye bridge score.alamak!*check result jap*2-1.jepp ade ak kat sini?kalo ade, bole tanye ak 2-1 tu sape yg menang?arse..oopsie..arsenal ke chelsea yg menang?serios aku xtau result betul die..eh!jap2..ari tu...mcm sabtu lepas ade game arse...oopsie lagi.game arsenal ngan m..m ape ye?jap biar aku check.0o mu rupenye.eh tgk result 1-0.yg score tu scholes.scholes tu arsenal ke mu?serious aku xtau .yela aku mane tgk bola sgt.jepp ko tau ak,ari tu aku dgr arsenal berharapan nak treble(btw treble tu pekebende?)tp skang ni diorng kate dah xde can.fa cup(betul ke name cup ni? aku bukan tau sgt pun psl bola ni) kalah...td liga juara(?!!!) pun kalah..arap2 lepas ni epl(?) jgnla kalah...

*PENULISAN INI EKSLUSIF UTK JEPP.ARAP2 LA KO BACE YEK...LAGI SATU...WEBMASTER JGN LA DELETE.NI TRIBUTE UTK KAWAN AKU,BETUL AK JEP?*
posted by ayub at 4:56 AM

Friday, March 26, 2004
 
melankolik pendekar tua
"hidup dah nasib, roller coaster...
susah dan senang, bersilih ganti,
bila-bila boleh, naik dan turun...
bila-bila boleh, naik dan turun..."

posted by the Haz-one at 11:39 PM

Wednesday, March 24, 2004
 
Papai... our beloved Hakim!!
assalamualaikum w.b.t...

Hello!!! hi there...hope korang2 suma sihat and life ok je....saje je
mail korang sbb aku pun tgh boring, and sambil2 tu packing skit2 utk ari
rabu ni. so guys...i'll be departing 4 japan this wednesday(24
march)...11:35p.m...from KLIA. its time 2 say farewell i guess...but
dont worry,kalo ade rezeki aku jumpe internet kat sane,i'll tell all of u
bout things i see,hear,smell(haha),etc...ape2 yg menarik aku cite laa...ade
satu quote yg MAS iklankan kat tv..."when u travelling abroad,u'll find no
place like home as Malaysia"...waaaaa!!!sedih beb!!!skang ni pun aku dah rase
betul la quote tu...isk isk isk!!!
gembira? ade skit2 la rase happy,well...mayb sbb i'm going 2 live a new
life there,new surroundings,new friends,etc.dlm diam2 ade gak rase sedih tp
2 suma basic laa...we all r goin' 2 face these one day...sooner or
later...i cant guaranteed...well...guess thats all 4 now...i've nothing else 2
shout out...c ya....

*Original message from Hakim.. All the best...!! Remember us always.. We will always be missing you!! Maahhh!!
posted by jepp at 4:42 PM

Sunday, March 21, 2004
 
the reds back to winning ways
3-nil.terrific giggs,the welsh wizard.clean sheet.solid defence.average forlan.marvellous ole.excellent performance from giggs,ronaldo,bellion.bring on the gooners!*end of story*
posted by ayub at 7:05 AM

Saturday, March 20, 2004
 
any views about the election?
sun 21/3 should see the bn winning.ahh alas,we are all still too young to vote.i don't particularly like bn but the opposition
couldn't possibly topple? them in their current state.just now my parents checked their voting status through sms.both of 'em get to vote at segambut.weird.the last time they voted was at another place,one at ipoh,while another at pantai dalam.the addresses written on their ic was still damansara,the place we lived before.is it just my imagination,or is there 'unknown things' going around?*hint**hint*oh yeah.i forgot to mention about my uncle.currently he's a resident in kl but the last time he registered to vote was in ipoh.he's still to vote in ipoh.is the ec's database? too modern that it can trace my new address and alter my parent's voting place?but how come they cannot update their database in my uncle's case?and i cannot help but wonder why the mass media seems so biased.arghh furgeddaboudid my views are still too childish.i quote what my mother said," a government should always have an opposition as it keeps the balance".then i heard datin wan azizah repeating exactly the same words.and i couldn't agree more.
posted by ayub at 10:37 PM

 
don't get the wrong idea
blimey!i overlooked the list.i looked at the names but somehow,somewhere it looked incomplete,and when jep pointed it out,then i realised,cdk, the man was left out.gomen nasai!and jep,don't get the wrong idea.i am normal as i am.you were behind all of this to begin with. when someone asks a question,you *should* humbly answer.no big deal la.just get *that* thought out of your mind.
posted by ayub at 12:02 AM

Friday, March 19, 2004
 
Where's Cdk?
Ayub, perhaps you forgot Cdk.... Follow the leader Man....

Ahmad Fikri b. Mohd Mustapha - 4A1, 5A2...

Paperpun Ayub.. Hope ko enjoy ngan pomp yang aku matchmake kat friendster tu.. belom paper aku dengar dah reply2 sms.. heheheh... Ayub dah normal siot!!! WInner all the way!!
posted by jepp at 11:00 PM

Thursday, March 18, 2004
 
Ring any bell?
Firdaus Hassan 9 A1
Ahmad Ihsan Ahmad Nizar 8 A1, 1 A2
Muhd Amin Adnan 8 A1, 1 A2
'Afif Anuar 7 A1, 2 A2
Mohd Noor Khalid 7 A1, 2 A2
Muhammad Ayub Zaharan 7 A1, 2 A2
Emirzaman Kamruzaman 6 A1, 3 A2
Mohamed Azlan Mustapar 6 A1, 3 A2
Ahmad Fikri Mohd Mustapha 4 A1, 5 A2

KUMBANG UNITED STRIKES BACK!!!
posted by ayub at 10:08 PM

Monday, March 15, 2004
 
letz drinkz coffzee
ze bosanness is ze very gilaing moa...moa ze cannot ze tahan thiz anymore...moa can only wkzae uzp earlyz anz watcz ze veryz ze boring mhi anz ze very sztupiz wait for noddy nOOOO>!!!*attempted suicide*gila already
posted by ayub at 7:35 PM

Monday, March 08, 2004
 
w00t apq!
woi gambar apq keluar kat news tv3 pagi tadi pukul 7 lebih... gambar die tgh training ade tersesat lak kat tv...
posted by ayub at 9:08 AM

Sunday, March 07, 2004
 
hallooooo!!!goda in da house!!
woitt!!dah lamer kiter tak jumper !!biler laie kiter bley jumper ha?? esp alan..
posted by goda at 2:48 PM

Saturday, March 06, 2004
 
taman tergantung babylon
"thor poyo!!!.....thor poyo!!!...."
menyusuri bawah pohon yang gelap menghadap babylon yang bersinar di waktu malam bersama member batch. aku terdengar sayup2 orang menjerit sebegitu kepada member batch aku.

Kenapa?

Adakah dia disumpah???

27/02/2004
11.30 malam
posted by the Haz-one at 1:33 AM

Friday, March 05, 2004
 
spm result!!follow the leader!!
head fect-apq-9a
pres kp-joe-9a
pres bru-cdk-9a
congratzz!!

posted by goda at 2:17 AM

 
im just here 4 fun
anybody who loves me ,just call me at 012-9394957
posted by goda at 2:05 AM

Thursday, March 04, 2004
 
Join MCKK Class Of 2003 Blog
Status: "Pending"
goda22@hotmail.com
matoque_55@yahoo.com
rhyme102001@yahoo.com
coozthasq@yahoo.com
freizdruq4713@yahoo.com
shah9903@yahoo.com
zharif141@yahoo.com
blackpeper_71@hotmail.com
joezrul_54@yahoo.com
dexxviour@alienmail.com
shade_rush@yahoo.com
moaz_73@yahoo.com
baang43@hotmail.com
piotr_trochowski@yahoo.com
wanmuz@rocketmail.com

kpd tuan punyer email.. sila log in email sedara sumer n accept this invitation utk membolehkn sedara sekalian post korg nyer msg

posted by honeysuckle at 6:04 PM

Thursday, February 26, 2004
 
Sahabat Sejati..............
SAHABAT SEJATI

Ku biar kalam berbicara
Menghurai maksudnya di jiwa
Agar mudah ku mengerti
Segala yang terjadi
Sudah suratan Ilahi

Ku biarkan pena menulis
Meluahkan hasrat di hati
Moga terubat segala
Keresahan di jiwa
Tak pernah ku ingini

Aku telah pun sedaya
Tak melukai hatimu
Mungkin sudah suratan hidupku
Kasih yang lama terjalin
Berderai bagaikan kaca
Oh teman, maafkanlah diriku

C/O :
Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu
Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya

Aku tidak kan berdaya
Menahan hibanya rasa
Kau pergi meninggalkan diriku
Redhalah apa terjadi
Usahlah kau kesali
Mungkin ada rahmat yang tersembunyi


-Artiquaz
posted by zul at 8:48 AM

Tuesday, February 24, 2004
 
9ty nine o tri
Akhbar: Mingguan Malaysia
Tarikh Siaran: 7 September 2003
Hari: Ahad

Tajuk: “Apa salahnya junior disuruh-suruh?”
Oleh: Ramli Abdul Karim

MINGGUAN: Lima tahun sebelum keluar pada tahun 2000, bagaimana saudara menjalani kehidupan di asrama MCKK?

WAN AZMAN: OK saja. Tiada yang tidak diingini berlaku ke atas saya. Masa ula-mula masuk tingkatan satu, saya mengikuti aktiviti minggu orientasi yang dikawal sepenuhnya oleh pengawas-pengawas. Ketika itu, kami pelajar tingkatan satu dan dua tinggal berasingan dengan pelajar lain.

Bagaimana minggu orientasi berlalu?

WAN AZMAN: Setiap orang kena kenal semua rakan yang sama-sama masuk atau setingkatan. Kami disuruh rapatkan hubungan. Kami juga kena ikut jadual yang ditetapkan. Ini termasuklah kena bangun awal dan solat subuh berjemaah.
Tentang hubungan pelajar junior dengan senior, kalau berselisih mesti beri salam, kalau hendak bercakap kena tunduk dan letak tangan di belakang. Kami tiada masalah dengannya.
Kami juga dimestikan membersihkan dorm. Kalau tidak bersih, semua orang dalam dorm itu kena denda termasuk lari keliling padang. Itupun tidak mengapa, sebab ia mendisiplinkan pelajar. Kalau buat salah lain termasuk melanggar disiplin, pengawas bukan bertindak sendiri, tetapi merujuknya kepada pihak sekolah.

Pernahkah saudara sendiri kena ragging atau dipukul oleh senior?

WAN AZMAN: Dipukul tidak pernah, tetapi kerap disuruh-suruh serta melakukan banyak perkara.

Antaranya?

WAN AZMAN: Membasuh baju, kasut dan seluar senior. Atau mereka suruh hantar atau ambil barang-barang. Mereka juga suruh beli barang atau makanan di kantin guna wang mereka atau duit kita sendiri. Semua ini kerap berlaku kepada saya.
Semasa mula-mula lalui semua ini ketika tingkatan tiga, saya memang tidak selesa dan tertekan. Tetapi akhirnya saya anggap sebagai kenangan.

Kenangan? Tidakkah saudara fikir perbuatan mereka itu salah, dan patut melaporkannya kepada sekolah?

WAN AZMAN: Memanglah salah. Bukan saya tidak berani buat aduan tetapi oleh kerana saya sudah anggap ia sebagai perkara biasa yang akan dilalui oleh setiap penghuni dalam kehidupan di asrama.

Sudah tahu itu salah tetapi, tidak berbuat apa-apa, bukankah saudara sepatutnya mengabaikan arahan mereka?

WAN AZMAN: Tidak boleh. Mesti ikut apa saja mereka cakap dan suruh.

Kalau begitu saudara sendiri takut untuk menghalang perbuatan salah senior?

WAN AZMAN: (mengangguk dan termenung)Kalau kita tidak ikut arahan dan cakap senior, itu lagi bawa masalah kepada diri sendiri. Kalau lapor kepada guru, kita mungkin tidak akan dipukul tetapi akan ‘dilayan’ dengan lebih teruk lagi.

Bagaimanakah kegiatan ragging di MCKK secara keseluruhan ketika itu?

WAN AZMAN:Semasa tingkatan satu dan dua, tiada apa-apa berlaku kerana aktiviti kami dikawal oleh pengawas. Pelajar senior tidak boleh ganggu kami, lebih-lebih lagi blok bangunan kami berasingan.
Apabila sudah di tingkatan tiga, barulah kami tinggal bersama pelajar senior iaitu pelajar tingkatan empat dan lima. Ketika itu, kalau berbuat salah tiada lagi pengawas dulu mendenda kami.
Semuanya ditentukan oleh senior. Senior buat siasatan dan dan tentukan hukuman sendiri kalau pelajar junior buat salah. Antara kesalahan yang mereka hukum ialah keluar malam, mencuri, merokok, ganggu pelar perempuan dan banyak lagi.
Macam keluar malam, jika ada pelajar senior yang nampak, junior itu akan disoalsiasat apabila pulang ke asrama. Mereka perlu sebutkan nama pelajar senior yang benarkan mereka keluar malam. Untuk dapat kebenaran, ada syaratnya, kena belikan makanan, rokok dan sebagainya.
Bagi pelajar senior, tidak menjadi kesalahan jika mereka sendiri yang keluar malam tetapi kalau junior, mereka akan dihukum.

Apakah hukumannya?

WAN AZMAN: Kalau keluar malam, junior biasanya dipukul. Ada juga cara lain kalau tidak dipukul seperti dipaksa membeli dan membayar rokok mereka. Ada juga yang meminta dibelanja makan. Bukan semua senior yang memukul junior yang salah keluar malam. Itu bergantung kepada senior mana yang mendapat tahu mereka keluar atau melakukan kesalahan.

Siapakah yang selalu ragging junior?

WAN AZMAN: Hampir semua senior ragging junior termasuk suruh membasuh pakaian mereka.

Siapakah pula yang memukul orang?

WAN AZMAN: Ketika saya dulu, ada dalam kira-kira 20 orang senior yang nakal-nakal. Mereka semua ini ditakuti oleh setiap junior. Mereka selalunya beramai-rama iaitu lima hingga 10 orang atau mungkin lebih ketika memukul junior.

Mereka ini ada ketua dan struktur kumpulan seperti high council?

WAN AZMAN: Tidak. Di MCKK, tiada high council. Tetapi apa yang mereka buat terutama tindak-tanduk dan cara menghukum orang lebih kurang sama saja dengan high council. Bezanya, mana-mana 20 orang senior yang saya sebut tadi tidak boleh bertindak atau menghukum sendiri pelajar junior tanpa campur tangan senior lain.
Sedangkan high council kalau mahu menghukum seperti memukul junior mesti dengan pengetahuan ketua, jawatankuasa atau ahli-ahlinya.

Bagaimana senior MCKK pukul junior?

WAN AZMAN: Mereka tidak pukul sampai patah tangan atau kaki tapi ‘belasah’ ikut jenis kesalahan. Kalau kes mencuri, mereka akan pukul dengan teruk. Mereka pun pandai, tidak pukul sampai boleh nampak kecederaan di luar badan junior itu.
Kadang-kadang kesalahannya bukan salah dari segi peraturan sekolah seperti melintas di kaki lima di hadapan dorm senior. Ini terutama di satu sudut yang memang mereka isytiharkan sendiri sebagai tempat larangan kepada junior dikenali sebagai ‘senior com’.
Saya tidak pernah lihat dengan mata sendiri orang dipukul. Tetapi rakan-rakan atau orang yang dipukul itu sendiri yang beritahu. Mereka tidak pukul junior di tempat terbuka tetapi di luar dorm mereka atau di senior com dan selalunya waktu malam.

Apabila menjadi senior, adakah saudara juga ragging junior?

WAN AZMAN: Ya. Ketika itu saya rasa ia sekadar circle of life. Dulu saya pernah kena ragging, apa salahnya saya pula ikut. Saya juga selalu suruh-suruh junior tapi tak pernah pukul orang.

Tetapi saya diberitahu saudara pernah ditangkap kerana memukul junior?

WAN AZMAN: Betul. Tetapi saya tidak pernah pukul orang. Kami ada 10 orang yang kena panggil dan siasat. Orang yang kena pukul itu telah mengadu kepada guru disiplin. Saya tidak tahu mengapa di sebut nama saya. Semua mengaku salah kecuali saya. Sehingga akhirnya pun saya tidak mengaku walaupun cikgu memaksa dan mengugut akan dibogelkan dan lari keliling padang.

Bolehkah ragging dihentikan di MCKK dan apakah cadangan saudara?

WAN AZMAN: Sukar. Ia sudah nerlaku sejak dulu lagi. Lagipun ia budaya yang ada di setiap sekolah berasrama. Pelajar junior menunggu-nunggu saat menjadi senior kerana ketika itu ada sedikit kuasa dan penghormatan daripada junior.
Bagi saya jika ia sekadar mewujudkan penghormatan untuk senior, apa salahnya? Kadang-kadang dengan suruh-menyuruh, pelajar jadi lebih akrab.
Cuma nasihat saya kepada rakan-rakan yang sedang tinggal di asrama sekolah, sebelum ragging terutama memukul junior fikirlah dulu. Fikir tentang ibu bapa yang hantar kita ke asrama, kesakitan junior itu dan masa depan sendiri.

. –thorrinre-


posted by the Haz-one at 11:24 PM

 
the truth is in here
hohohoh...ngomsan...ngomsan....
posted by the Haz-one at 11:24 PM

 
Support 9903.net
Salam, kpd semua member batch 9903, please support web 9903.net..
Kami mengalu-alukan sumbangan berbentuk wang, pertolongan, gambar mahu pun artikel..
So tunggu aper lagi!!!
Cpt la kasi!!!
posted by honeysuckle at 5:57 PM

 
Testing one two three...
cubaan satu dua tiga...
Pak brahim... mic rosak ar...
posted by honeysuckle at 5:02 PM


Powered by Blogger